Ring nu på: 74 45 87 86

Festmenu A

Forretter

NR 1: Varmrøget laks m. rejer, asparges, kaviar, salatbund, flute, dressing.
NR 2: Røget dyrekølle m. røræg, asparges, salatbund, flutes.
NR 3: Carpaccio a la Waterloo m. røget tun, æg, salat, dressing.
NR 4: Laksesymfoni m. røget laks, dampet laks, rejer, asparges, salatbund, dressing, flutes. 
NR 5: Laksetallerken m. røget laks, dampet laks, laksemousse, rejer, asparges, salatbund, dressing, flutes.
NR 6: Laks på ananasring m. dressing, salatbund. 
NR 7: Carpaccio af oksekød m. hvidløg, anrettet på salatbund m. smør, flutes. 
NR 8: Flower Power rissalat m. hellefisk, røget laks, rejer, torsk, salatbund, dressing, flutes.
NR 9: Røget laks + hellefisk m. broccolicreme, salatbund, flutes.

Hovedretter

NR 1: Vildsvin m. sauce + kalvesteg stegt som vildt m. sauce, waldorffsalat, tyttebær, hvide kartofler, haricot verts i svøb.    
NR 2: Vildsvin m. sauce + tamsvin m. sauce, hvide kartofler, salatbar, tzatziki, flutes.    
NR 3: Vildsvin m. sauce + waldorffsalat, gulerødder, haricot verts omrullet m. bacon, tyttebær, hvide kartofler.

Desserter

NR 1: Islagkage
NR 2: Hjemmelavet is på marengsbund + vafler.
NR 3: Chokoladekage anrettet på tallerken m. frugt + is.
NR 4: Æbletærtet m. is.

 

2 Retter pr. kuvert
Forret + hovedret
160,-

 

2 Retter pr. kuvert
Hovedret + dessert
170,-

 

3 Retter pr. kuvert
190,-
 

Min. 10 kuverter

Kontakt informationer

Detlefs grillstegning

Åbningstider og ferie

Søndag åbent til kl. 12.00

Lukket den 24 december til 2 januar.
Ferielukket i uge 7, 29, 42.
Lukket 2 påskedag og 2 pinsedag

Nyhedsbrev