Ring nu på: 74 45 87 86

Festmenu B

Forretter

NR 1: Rejecocktail m. dressing, flutes, smør.
NR 2: Tunmousse m. rejer, salatbund, dressing, flutes. 
NR 3: Hønsesalat på ananasring m. flutes.
NR 4: Tarteletter m. høns i asparges + persille 2 stk. pr. person. 
NR 5: Laksecocktail m. dressing, flutes, smør.
NR 6: Pandekage med laks på salatbund m. rejer, dressing, flutes.
NR 7: Torskeret m. flutes
NR 8: Lakseroulade m. flødeost, rejer, dressing, flutes.     

Hovedretter

NR 1: Oksefilet + vildsvin + sauce, salatbar, tzatziki, flødekartofler, flutes.
NR 2: Helstegt dyrkølle m. sauce, waldorfsalat, tyttebær, fuglereder, hvide kartofler, haricot verts i svøb. 
NR 3: Tamsvin m. sauce, oksemørbrad, små krydrede kartofler m. skræl, grillet grønsager, souffle. 
NR 4: Oksefilet, timian gulerødder, grillede kartofler m. skræl, grønne asparges m. bacon. 
NR 5: Oksefilet, indbagt svinemørbrad, flødekartofler, broccolisalat, tomatsalat, flutes. 

Desserter

NR 1: Islagkage.
NR 2: Hjemmelavet is på marengsbund + vafler.     
NR 3: Chokoladekage anrettet på tallerken m. frugt + is. 
NR 4: Æbletærte m. is.     

 

2 Retter pr. kuvert
Forret + hovedret
175,-

 

2 Retter pr. kuvert
Hovedret + dessert
185,-

 

3 Retter pr. kuvert
205,-
 

Min. 10 kuverter

Kontakt informationer

Detlefs grillstegning

Åbningstider og ferie

Søndag åbent til kl. 12.00

Lukket den 24 december til 2 januar.
Ferielukket i uge 7, 29, 42.
Lukket 2 påskedag og 2 pinsedag

Nyhedsbrev