Festmenu B

Min. 10 kuverter

Forretter

NR 1: Rejecocktail m. dressing, flutes, smør.

NR 2: Tunmousse m. rejer, salatbund, dressing, flutes.

NR 3: Hønsesalat på ananasring m. flutes.

NR 4: Tarteletter m. høns i asparges + persille 2 stk. pr. person.

NR 5: Laksecocktail m. dressing, flutes, smør.

NR 6: Pandekage med laks på salatbund m. rejer, dressing, flutes.

NR 7: Torskeret m. flutes

NR 8: Lakseroulade m. flødeost, rejer, dressing, flutes.

Hovedretter

NR 1: Oksefilet + vildsvin + sauce, salatbar, tzatziki, flødekartofler, flutes.

NR 2: Helstegt dyrkølle m. sauce, waldorfsalat, tyttebær, fuglereder, hvide kartofler, haricot verts i svøb.

NR 3: Tamsvin m. sauce, oksemørbrad, små krydrede kartofler m. skræl, grillet grønsager, souffle.

NR 4: Oksefilet, timian gulerødder, grillede kartofler m. skræl, grønne asparges m. bacon.

NR 5: Oksefilet, indbagt svinemørbrad, flødekartofler, broccolisalat, tomatsalat, flutes.

Desserter

NR 1: Islagkage

NR 2: Hjemmelavet is på marengsbund + vafler.

NR 3: Chokoladekage anrettet på tallerken m. frugt + is.

NR 4: Æbletærtet m. is.

Forret + hovedret

2 Retter pr. kuvert

kr. 185,00

Hovedret + dessert

2 Retter pr. kuvert

kr. 195,00

3 Retter pr. kuvert

Min. 10 kuverter

kr. 215,00

 Åbningstider og ferie

Søndag åbent til kl. 12.00

Lukket den 24 december til 2 januar.
Ferielukket i uge 7, 29, 30, 42.
Lukket 2 påskedag og 2 pinsedag

Ring til os direkte!

Detlefs Grillstegning

Smedevægnet 16,Guderup,
​ 6430 Nordborg

grill@vildsvin.dk